Word gratis standhouder!

Wilt u zich presenteren als een van de vooraanstaande technische bedrijven/instellingen in uw regio en kinderen inspireren voor een toekomst in de techniek? U kunt zich hieronder aanmelden voor het uitvoeren van leuke en creatieve doe-activiteiten tijdens de Techniekdagen! Ook zorg- en onderwijsinstellingen zijn welkom om te laten zien welke mogelijkheden zij bieden voor technische opleidingen en/of carrières.

Heeft u nog vragen? De werkgroep van de bewuste Techniekdag denkt graag mee over de invulling van uw activiteit. U vindt hier de contactpersoon.

Deelname is gratis.

De techniekdag van de Achterhoek en de Liemers zitten vol!

Bedrijfsexcursies Oss

In de Week van de Techniek (maandag 8 t/m vrijdag 12 juni 2020) stellen bedrijven hun deuren open voor een bedrijfsbezoek door basisschoolleerlingen (groep 7 en 8) uit de regio Oss.

Alhoewel de maatregelen van het kabinet met betrekking tot het verbod op bijeenkomsten voorlopig tot 1 juni gelden, is besloten zowel de Techniekdag op zaterdag 6 juni als de bedrijfsbezoeken van maandag 8 t/m vrijdag 12 juni geen doorgang te laten vinden en door te schuiven naar een nog nader te bepalen moment.

Bent u bereid om in die week op één of meerdere dagdelen groepen basisschoolleerlingen te ontvangen in uw organisatie? Meldt u zich hieronder aan voor het organiseren van een activiteit.

Hieronder kunt u het aanmeldingsformulier invullen:

6 + 2 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright 2020 - Techniekdag.nl is ontwikkeld door IIME