Word gratis standhouder!

Wilt u zich presenteren als een van de vooraanstaande technische bedrijven/instellingen in uw regio en kinderen inspireren voor een toekomst in de techniek? U kunt zich hieronder aanmelden voor het uitvoeren van leuke en creatieve doe-activiteiten tijdens de Techniekdagen! Ook zorg- en onderwijsinstellingen zijn welkom om te laten zien welke mogelijkheden zij bieden voor technische opleidingen en/of carrières.

Heeft u nog vragen? De werkgroep van de bewuste Techniekdag denkt graag mee over de invulling van uw activiteit. U vindt hier de contactpersoon.

Deelname is gratis.

Excursies Oss

De Techniekdag in Oss wordt voorafgegaan aan de Week van de Techniek. Basisscholieren uit groep 7 en 8 komen die week bij verschillende bedrijven over de vloer voor een activiteit of opdracht die met techniek te maken heeft. Meldt u zich hieronder aan voor het organiseren van een activiteit.

Wij maken u er graag op attent dat het groepen van circa 30 leerlingen kunnen zijn. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunt u dit bij bijzondere wensen aangeven. Uiteraard kunt u de groepen opsplitsen. Het is raadzaam de kinderen niet te lang te laten luisteren, maar vooral actief bezig te laten zijn.

Hieronder kunt u het aanmeldingsformulier invullen:

0 + 5 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright 2020 - Techniekdag.nl is ontwikkeld door IIME